Grupa de copii nascuti in 1998 si mai tineri, pregatiti de Daniel Sabau, antrenor si manager al Clubului „Viitorul” Zalau, a facut senzatie la zonalele de la Cluj, in 8-9 mai, la Baza Sportiva Unirea Manastur Cluj Napoca, unde a ocupat locul I la cea mai mare competitie de fotbal pentru copii intre 10 si 12 ani, lasand in urma echipe precum : CFR Cluj, Gloria Bistrita, LPS Satu Mare, Xela Baia Mare si Atletico Oradea.
Cele 6 echipe au fost impartite in doua grupe. „Viitorul” Zalau a fost in grupa cu Atletico Oradea si Xela Baia Mare, unde a obtinut rezultatele: 2-1 cu Atletico, goluri marcate de Alex Baican si Danut Cosma, iar cu Xela Baia Mare, 0-0, ocupand locul 2 in grupa, la egalitate cu Xela. In semifinala, Viitorul Zalau a invins cu 1-0 pe CFR Cluj, prin golul martcat de Alex Baican. Finala, jucata in compania echipei LPS Satu Mare, s-a incheiat nedecis,0-0, executandu-se lovituri de la 11metri, unde zalauanii s-au impus cu 3-1, prin golurile inscrise de Sergiu Bercean, Alex Talos si Alex Baican. In finalul turneului alti doi sportivi au fost premiati: Sergiu Bercean, declarat „Cel mai bun jucator al turneului”, iar Alex Bercean a primit titlul de Golgeter al turneului impreuna cu alti doi sportivi.
In urma acestui succes, Viitorul Zalau s-a calificat pentru turneul final de la Constanta, din perioada 25 mai- 1 iunie, pentru care s-au mai calificat: Ceahlaul Piatra Neamt, FC Brasov, LPS Aripi Pitesti, Atletic Arad, castigatoarea zonei Bucuresti si Academia Hagi. Acest club de fotbal din Zalau se afirma tot mai mult in randul cluburilor de profil din Salaj si chiar din aceasta zona a tarii, pregatind spre promovare in lumea mare a jocului cu balonul rotund talente autentice. Multi dintre ei activeaza deja in C.N. la diferite categorii de varsta, visand sa ajunga vedete precum Gheorghe Hagi, Dan Petrescu, Gica Popescu, Bogdan Stelea si alte vedete care au reprezentat „Generatia de aur” a fotbalului romanesc. Acum este… vremea grupei nascute intre anii 1998-2000.
Lotul care s-a calificat la finala Cupei „Hagi Danone 2010”: Rares Pop si Tudor Brandea-portari; Sergiu Bercean, Alex Baican, Alex Talos, Daniel Pop, Daniel Cosma, Daniel Samsodan, Sezgin Andrei, Alexandru Neagota, Antoniu Barbur, Sergiu Bulgarean, Iles Tomas, Szelless Roland, Stefan Tarle si Iustin Ardelean- jucatori de camp. Antrenor: Daniel Sabau.