Si-a ucis iubita, apoi s-a sinucis

Un cadavru, aflat deja in stare de putrefactie, a fost descoperit luni, 30 martie, in jurul orei 16,00, in locul numit SUCITUI din localitatea Nadis, de un satean din Notig, care a anuntat Politia Orasului Cehu Silvaniei. “La fata locului s-a deplasat echipa operativa de cercetare din cadrul inspectoratului, condusa de procurorul criminalist de la Parchetul de pe langa Tribunalul Salaj, precum si medicul legist, care au constatat ca este vorba despre cadavrul unei femei de 30 de ani, care se afla in stare de putrefactie, la nivelul fetei constatandu-se lipsa de tesut, probabil in urma actiunii animalelor. Cadavrul era acoperit cu o geaca iar datorita starii in care se afla, nu s-au putut observa urme de violenta”, ne-a declarat Tincuta Dumuta, purtator de cuvant al IPJ Salaj. Oamenii legii au inceput investigatiile pentru a stabili cercul de persoane cu care se intalnea victima, existand suspiciunea ca tanara ar fi fost omorata.
A ucis-o pentru ca nu puteau fi impreuna
Astfel, politistii au aflat ca femeia (care era domicialiata in Notig) se intalnea cu un tanar de 27 de ani din Nadis, dar familiile celor doi nu agreau relatia lor. Anchetatorii au mai stabilit ca partenerii au plecat de acasa impreuna de mai multe ori, ultima data in 2 februarie 2009, cand se pare ca s-au si certat, de atunci nemaifiind vazuti de catre membrii familiei sau cunoscuti.
De altfel, in data de 28 martie 2009, ora 12,00, la aproximativ 200 de metri distanta fata de locul unde a fost gasit cadavrul femeii, a fost gasit spanzurat de un pom barbatul cu care aceasta se intalnea.
De asemenea, s-a stabilit ca geaca cu care fusese acoperit cadavrul tinerei ii apartinuse prietenului acesteia.
“Medicul legist a efectuat autopsia cadavrului femeii, in urma careia s-a stabilit ca moartea acesteia a fost violenta si s-a datorat asfixiei mecanice prin sugrumare, intre leziunile constatate si deces existand legatura directa de cauzalitate. Mai mult, data probabila a mortii celor doi poate fi 2 februarie”, a mai spus Tincuta Dumuta. Date fiind circumstantele prezentate anterior, anchetatorii au stabilit ca, inainte de a se sinucide, tanarul de 27 de ani si-a omorat prietena.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *