Și-a terorizat bunica și a ajuns în arest. Judecătorii l-au trimis acasă.

1
1928

Sâmbătă, 6 noiembrie, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Jibou au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de un bărbat din comuna Benesat, bănuit de încălcarea ordinului de protecție. Acesta fusese evacuat din casa bunicii sale, dar nu a respectat măsura.          

În fapt, vineri, 5 noiembrie, Judecătoria Jibou a emis un ordin de protecție față de bărbatul de 26 de ani, din comuna Benesat, care a fi exercitat amenințări cu acte de violență și ar fi distrus bunuri aparținând bunicii sale, împreună cu care locuia.

Prin ordinul de protecție emis, instanța a impus în sarcina bărbatului mai multe obligații, printre care și cea de a părăsi temporar locuința și de a păstra o distanță minimă de 500 de metri față de bunica lui.

În aceeași zi, bărbatul și-ar fi încălcat obligațiile și ar fi pătruns în imobilul din care a fost evacuat.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu și au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii  de încălcare a măsurilor dispuse prin ordinul de protecție.

În dimineața zilei următoare, sâmbătă, 6 noiembrie, bărbatul ar fi pătruns din nou în locuința bunicii sale, unde a distrus mai multe bunuri.

Polițiștii sesizați au întocmit un nou dosar penal pentru distrugere și încălcarea ordinului de protecție și l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore.

Duminică, acesta a fost prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă, însă judecătorul a dispus arestarea acestuia la domiciliu, urmând ca bărbatul să își execute măsura într-o locație diferită de cea la care locuiește bunica sa și de unde a fost evacuat.

Polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente, în vederea administrării întregului probatoriu și luării măsurilor legale.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.