Și-a înjunghiat fratele în Vinerea Mare

Și-a înjunghiat fratele în Vinerea Mare

Un bărbat din Borla, comuna Bocșa, a ajuns în arest preventiv, acuzat de tentativă de omor, după ce și-a înjunghiat propriul frate.

Fapta s-a petrecut în 14 aprilie, chiar în Vinerea Mare, pe fondul consumului de alcool.

Între cei doi bărbați ar fi izbucnit un conflict spontan, moment în care Gyorgy S. a luat un cuțit și și-a înjunghiat fratele.

O zi mai târziu, în 15 aprilie, la propunerea procurorilor, Tribunalul Sălaj a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor.

Victima a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Zalău, de unde a fost transferat, ulterior, la o unitate medicală din Cluj Napoca.

“Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj (…)privind pe inculpatul Sz. Gy., cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor (…) dispune arestarea preventivă a inculpatului Sz. Gy., pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 15 aprilie 2023 până la data de 14 mai 2023 inclusiv. (…) dispune avansarea sumei de 680 lei din fondul Ministerului Justiţiei către Baroul Sălaj reprezentând onorariul apărătorului din oficiu, av. S. R. pentru asistenţa juridică din oficiu asigurată inculpatului Sz. Gy. În baza art.275 alin.3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia”, a decis, sâmbătă dimineață, judecătorul de la Tribunalul Sălaj.

foto cu caracter informativ

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *