Sezonul turismului pe bani putini

Potrivit informatiilor primite de la reprezentantii mai multor agentii de turism din judet, operatorii din turismul romanesc au inteles, in sfarsit, ca trebuie sa-si adapteze oferta la posibilitatile financiare ale romanilor. Astfel, conform datelor puse la dispozitie de Avias Transilvania, un program social nou – nout, numit “1 Mai la mare”, a fost creat special pentru perioada mentionata, oferindu-se trei nopti de cazare in statiunile de pe litoralul Marii Negre la preturi accesibile absolut oricui. Cazarile incep in 30 aprilie si sunt la preturi incepand cu 92 de lei (trei nopti de cazare la hotel de doua stele). Au aderat la acest program hotelurile Mamaia, Eforie Nord, Eforie Sud, Costinesti, Olimp, Neptun si Saturn.
Din 4 mai reincepe si Programul “Litoralul pentru toti”, care ofera sase nopti de cazare la preturi incepand cu 127 lei (atat costa, spre exemplu, sase nopti prin acest program la un hotel de doua stele in Jupiter).
Nu numai litoralul poate fi o destinatie ieftina in aceasta perioada. De la Porolissum Turist am aflat, astfel, de programul “Decada balneara”, prin care orice persoana poate beneficia de noua nopti de cazare, cu trei mese pe zi si cu minim doua proceduri zilnic, la doar 650 de lei (in hoteluri de doua stele, in cele de trei pretul fiind de 750 de lei), in aproape orice statiune de tratament din tara. Programul este activ pana in 31 mai.
Tot in aceasta perioada, Valea Prahovei devine accesibila tuturor prin programul “O saptamana la munte”. Pana in 30 aprilie, in hotelurile din Sinaia, Predeal, Poiana Brasov si alte statiuni din jur, cinci nopti de cazare costa incepand cu 158 de lei (la doua stele).

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut