Sever Voinescu sustine azi la Zalau conferinta Criza facatorilor de pace

Sever Voinescu sustine azi la Zalau conferinta Criza facatorilor de pace

Azi, 23 martie, incepand cu ora 17.00, la Centrul de Cultura si Arta al Judetului Salaj din Zalau are loc o noua întâlnire în cadrul seriei de conferinte “Glasul Bisericii în cetate”, organizata de Episcopia Salajului. Invitatul din aceasta zi este Sever Voinescu, care va sustine conferinta cu tema “Criza facatorilor de pace”. 

Organizatorii au ca scop sa invite în cadrul seriei de conferinte “Glasul Bisericii în cetate” personalitati din diverse zone ale cunoasterii: teologie, istorie, educatie, demografie, psihologie, sociologie, medicina, bioetica s.a. De asemenea, doresc sa dezvolte un dialog pornind de la temele anuntate, astfel ca sunt asteptate cu interes atât participarea unui numar cât mai mare de credinciosi si iubitori de cultura, cât si întrebarile acestora, care pot fi transmise si prin adresa de email conferinta_episcopiasalajului@yahoo.ro.
Sever Voinescu este nascut in 19 iunie 1969, la Ploiesti, este diplomat si politician român, deputat de Prahova în legislatura 2008 – 2012 din partea PDL.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *