Serviciu de Ambulanță funcțional, la Crasna

A devenit funcțională Substația de Ambulanță de la Crasna. Aceasta a fost inaugurată chiar de Ziua mondială a sănătății, marcată în data de 7 aprilie. Substația, localizată în curtea Spitalului de Boli Cronice Crasna, va deservi atât locuitorii comunei, cât și sălăjenii din împrejurimi.

“Suntem convinși că prin aducerea echipajelor de urgență mai aproape de cetățeni și prin asigurarea unor condiții de muncă la cele mai înalte standarde, această investiție va aduce o creștere semnificativă a calității serviciilor medicale oferite cetățenilor comunei Crasna și a celor din localitățile învecinate. Pe această cale dorim să-i asigurăm de respectul și recunoștința noastră pe toți cei care și-au adus aportul la realizarea acestei lucrări, le mulțumim colegilor din Substația Crasna pentru răbdarea de care au dat dovadă și suntem convinși că toate aceste eforturi se vor regăsi în calitatea serviciilor medicale oferite”, spun reprezentanții SAJ Sălaj.

“Datorită sprijinului Consiliului Județean Sălaj și UDMR, locuitorii din Crasna vor avea acces mai ușor la asistență medicală. O stație de ambulanță în apropiere oferă locuitorilor mai multă siguranță, mai multă accesibilitate și posibilitatea de a cere ajutor mai rapid și mai eficient”, spune deputatul UDMR Seres Denes, prezent la inaugurarea Substației de Ambulanță de la Crasna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *