noiembrie 29, 2022

Sergiu Baptan – medaliat cu bronz

Odorheiul Secuiesc a organizat in acest an Campionatul National de lupte libere destinat juniorilor III, la care a participat si CSS Zalau cu sapte sportivi. Cea mai buna comportare a avut-o luptatorul Sergiu Baptan, care a cucerit medalia de bronz la categoria 100 kg, fiind foarte aproape de primele doua locuri.
La intrecere a participat si Szalontay Szobolcs, campionul de anul trecut, care a avut o evolutie slaba, iar in finala a terminat pe locul V, la categoria 50 de kg. Ambii sportivi sunt pregatiti de Ioan Pantea.
Bogdan Sandulescu, antrenat de Ioan Calian, la categoria 63 kg, a terminat pe locul 10. Au mai participat si patru sportivi pregatiti de Palfi Lorincz. Acestia sunt Vlad Fizesan, la 42 kg, David Molnar, la 54 kg, Raul Pestean, la 69 kg si Mihai Milas, la 76 kg.
Urmatoarea competitie la care vor participa tinerii luptatori de la CSS Zalau va avea loc la Hunedoara, unde se va desfasura etapa zonala a Campionatului National Scolar.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *