ianuarie 28, 2023

Seres Denes: Peste 300 de societati si-au suspendat activitatea

Actualul Guvern este, in opinia lui Seres Denes, deputat si presedinte al UDMR Salaj, incompetent in a da solutii vizavi de criza economica. Potrivit declaratiilor facute de acesta, intr-o conferinta de presa , referitor la rectificarea bugetara, “Guvernul lucreaza intr-un stil pompieristic si doreste sa iasa din aceasta situatie crescand impozitele si taxele. Asta denota ca guvernantii nu cunosc realitatile Romaniei, iar necunoscandu-le, nu pot sa-si pregateasca masuri si programe anticriza. S-a ajuns la rectificare bugetara, iar imprumuturile de la FMI si de la UE vor servi pentru plata salariilor, ceea ce, din punctul nostru de vedere este catastrofal. Vor lua dintr-un loc si vor pune in altul”.
In ceea ce priveste impozitul forfetar, deputatul a afirmat ca in Salaj sunt deja peste 300 de societati care si-au suspendat activitatea, iar la nivelul tarii, circa 6.000. Conform lui Seres, nimeni nu e dispus sa plateasca mai mult decat castiga. Intr-o asemenea situatie, firmele isi suspenda activitatea pentru a nu fi puse in dificultate. La Directia Finantelor patronii stau la rand pentru depunerea actelor in acest sens. Se preconizeaza ca la nivelul judetului vor fi aproximativ 700 – 800 de firme care isi vor suspenda activitatea.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut