septembrie 24, 2023

Septimiu Turcas cere excluderea lui Ioan Mocan din PDL

0

Ioan Mocan trebuie exclus din PDL!

In calitate de preşedinte al Organizaţiei PDL Şimleu Silvaniei propun excluderea din partid a domnului Ioan Mocan. Propunerea privind excluderea domnului Ioan Mocan o adresez Biroului Permanent Judeţean al PDL Sălaj, forul care, potrivit Statutului PDL, este in măsură să declanşeze procedurile necesare in asemenea situaţii. Consider că domnul Ioan Mocan are, eufemistic vorbind, o atitudine ostilă faţă de PDL, faţă de conducerea partidului şi faţă de alţi membri din organizaţia judeţeană, iar in aceste condiţii colaborarea noastră a devenit imposibilă şi nu mai putem fi colegi in acelaşi partid!

Cred că prezenţa sa in randurile democrat-liberalilor este nocivă pentru PDL Şimleu Silvaniei, fapt evidenţiat atat de activitatea sa in interiorul partidului, cat şi in afara acestuia. Vreau, cu această ocazie, să-mi asum greşeala de a-l fi acceptat in organizaţia noastră, greşeală pe care acum doresc să mi-o indrept. Nu am pretenţia că deţin adevărul absolut sau că dreptatea este numai de partea mea, dar este un punct de vedere personal pe care mi-l asum şi-l susţin intru-totul.

Nu doresc să intru in alte amănunte referitoare la motivele care m-au determinat să recurg la acest gest, ii aştept pe toţi membri organizatiei PDL Şimleu Silvaniei care nu sunt de acord cu propunerea mea sau care au dubii in ce priveşte necesitatea acestui demers de excludere din PDL a domnului Ioan Mocan.Voi convoca sambătă sedinta BPL Şimleu pentru luarea unei decizii finale.

Preşedintele PDL Şimleu Silvaniei, Septimiu Ţurcaş

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut