decembrie 6, 2022

Seniorii liberali zălăuani și-au ales noua conducere

Seniorii liberali zălăuani și-au ales noua conducere, în cadrul Comitetului de coordonare local pentru alegerea noului Birou Politic al Organizației Seniorilor Național Liberali a PNL Zalău, desfășurat în 21 noiembrie.

La ședință au fost prezenți, alături de seniorii din municipiu, președintele interimar al PNL Sălaj și președinte al Consiliului Județean Sălaj – Dinu Iancu Sălăjanu, președintele organizației PNL Zalău – Crișan Mihai, președintele OFL Sălaj – Crișan Dana, candidata la OSNL Sălaj – Livia Chende, președintele OFL Zalău – Mureșan Mihaela, și alți invitați.

Candidata la funcția de președinte al OSNL Zalău, Rodica Gorgan, a fost aleasă de membrii prezenți la ședință, fiind votat, totodată, și noul Birou Politic Local al organizației seniorilor din municipiu.

“Seniorii liberali constituie o organizație foarte importantă a PNL, având la bază principii și convingeri liberale care îmbină cunoașterea și experiența în toate domeniile politice, economice și sociale. Mult succes în acest mandat președintelui OSNL Zalău, Rodica Gorgan, și noului Birou Politic ales!”, a fost mesajul colegilor liberali.

1 thought on “Seniorii liberali zălăuani și-au ales noua conducere

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *