Seniorii liberali zălăuani și-au ales noua conducere

Seniorii liberali zălăuani și-au ales noua conducere, în cadrul Comitetului de coordonare local pentru alegerea noului Birou Politic al Organizației Seniorilor Național Liberali a PNL Zalău, desfășurat în 21 noiembrie.

La ședință au fost prezenți, alături de seniorii din municipiu, președintele interimar al PNL Sălaj și președinte al Consiliului Județean Sălaj – Dinu Iancu Sălăjanu, președintele organizației PNL Zalău – Crișan Mihai, președintele OFL Sălaj – Crișan Dana, candidata la OSNL Sălaj – Livia Chende, președintele OFL Zalău – Mureșan Mihaela, și alți invitați.

Candidata la funcția de președinte al OSNL Zalău, Rodica Gorgan, a fost aleasă de membrii prezenți la ședință, fiind votat, totodată, și noul Birou Politic Local al organizației seniorilor din municipiu.

“Seniorii liberali constituie o organizație foarte importantă a PNL, având la bază principii și convingeri liberale care îmbină cunoașterea și experiența în toate domeniile politice, economice și sociale. Mult succes în acest mandat președintelui OSNL Zalău, Rodica Gorgan, și noului Birou Politic ales!”, a fost mesajul colegilor liberali.

About Author

3 Replies to “Seniorii liberali zălăuani și-au ales noua conducere”

  1. Astepatam lucrarile de doctorat a membrilor Biroului , este la moda, altminteri a nu primesti functie in partid.
    Citesc ca se ureaza succes..dar la ce ? se pare ca nu conteaza la ce, o mica afacere acolo este buna si aceea chiar daca este impreuna cu cei din PSD sau UDMR !

  2. Ori cu ei, ori fara ei, pensionarii tot sunt bătaia de joc a guvernanților. Sunt masa de manevră a partidelor pentru mobilizarea pensionarilor la vot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *