septembrie 30, 2022

Senatorul Pop este curios cum verifica Sulfina Barbu drujbele

Gheorghe Pop il intreaba pe ministrul Muncii cum va verifica daca drujbele beneficiarilor ajutorului de incalzire sunt functionale.
Noul ministru al Muncii, Sulfina Barbu, este luat la intrebari de catre senatorul PSD Gheorghe Pop asupra unor probleme pe care le ridica punerea in practica a criteriilor de alocare a ajutorului de incalzire. In normele de aplicare a ordonantei de urgenta se precizeaza faptul ca, spre deosebire de anii trecuti, vor fi verificate aproximativ 60 la suta dintre dosarele depuse pentru a se asigura faptul ca persoanele care cer ajutor pentru incalzire de la stat indeplinesc toate conditiile impuse. „V-as ruga, doamna ministru, sa-mi raspundeti la urmatoarele intrebari: Cine va face aceste verificari in conditiile in care personalul din Ministerul Muncii a fost diminuat cu aproximativ 3.000 de persoane, nu se mai fac angajari de trei ani, iar inspectia sociala a fost, de la inceput, subdimensionata si nu s-a mai suplimentat personalul de acolo?”, a intrebat-o parlamentarul salajean pe Sulfina Barbu. Senatorul considera ca „nu este normal sa subventionezi oameni care poate nu au declarate toate veniturile dar, totusi, au masini de sute de mii de euro in fata blocului”. „Tragand linie, considerati ca este just sa puneti pe picior de egalitate persoana cu masina si o alta care detine o drujba electrica? Si apoi, cum v-ati gandit sa verificati daca drujba este functionala?”, a conchis Gheorghe Pop, luand in deradere criteriul conform careia o persoana care detine drujba nu se califica pentru ajutorul de incalzire.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.