ianuarie 28, 2023

Senatorul Gheorghe Pop cere iesirea PSD de la guvernare

Senatorul de Salaj Gheorghe Pop (PSD) a declarat ca pentru social-democrati iesirea de la guvernare ar fi cea mai buna solutie, atat timp cat “Guvernul este condus de Traian Basescu”, spunand ca aceeasi opinie o au mai multi parlamentari social-democrati.
Senatorul a declarat, ieri, ca ministrii PDL blocheaza toate fondurile, iar in aceste conditii PSD nu poate sa-si respecte nici o promisiune din campania electorala. “Cred ca pentru PSD iesirea de la guvernare ar fi cea mai buna solutie intrucat noi nu simtim ca suntem la guvernare, cat timp Guvernul este condus de Traian Basescu. Acum ar fi cel mai bun moment sa iesim de la guvernare, nu mai avem ce astepta. Din nefericire, PSD nu poate sa-si respecte nici o promisiune din campania electorala, avand in vedere ca ministrii PDL blocheaza toate fondurile. Suntem multi parlamentari PSD care impartim aceasta opinie”, a spus Gheorghe Pop.
De asemenea, senatorul PSD de Salaj s-a aratat nemultumit de faptul ca parlamentarii social-democrati nu sunt consultati in problemele majore ale tarii, desi in sedintele de lucru ale coalitiei ar trebui sa se intample acest lucru. “Nu mi se pare firesc sa nu fim consultati in problemele majore ale tarii. Ar trebui sa ni ceara un punct de vedere in sedintele de lucru ale coalitiei, dar nu se intampla asa”, a spus Gheorghe Pop.
Acesta a declarat ca isi va schimba punctul de vedere doar daca Guvernul va iesi de sub influenta lui Traian Basescu.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut