septembrie 24, 2023

Senatorul Cosmin Cristian Viașu a murit la doar 44 de ani

0

În noaptea de joi spre vineri, senatorul USR de Sălaj, Cosmin Cristian Viașu, s-a stins din viață la doar 44 de ani. O veste care a șocat, mai ales pe cei care l-au cunoscut.

Cosmin Cristian Viașu a fost unul dintre politicienii noului val, care a intrat în politică în ultimii ani, având pe agendă motivarea de a schimba lucrurile în țară. A intrat în Parlamentul României ca senator de Sălaj din partea USR în urma alegerilor din 2020.

În urmă cu două zile, pe pagina sa de Facebook, senatorul scria despre greva din educație: ”Calitatea educației de care beneficiază copiii noștri se va reflecta în curând în societate. Și de ce calitate poate fi vorba când avem un buget alocat educației de numai 2,28 % din PIB după ce ministrul Câmpeanu promisese 6%.

Această subfinanțare continuă, pe lângă nenumărate alte neajunsuri, a generat și greva de astăzi a profesorilor.

Da, veniturile lor sunt mici și asta îi demotivează din a-și face meseria cu dedicare. La fel de grav este că asta îi demotivează și pe studenții cei mai dotați să aleagă o carieră în învățământ.

Părinții sunt supuși unor eforturi materiale în a căuta alternative educaționale și astfel, în acest cerc vicios, cei care au cel mai mult de suferit sunt copiii noștri”.

Noaptea trecută, Cosmin Cristian Viașu a încetat din viață, la spital.

Suntem alături de familia îndoliată, în aceste momente cumplite. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Redacția Graiul Sălajului

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut