Senatorul Cosmin Cristian Viașu a murit la doar 44 de ani

0
8049

În noaptea de joi spre vineri, senatorul USR de Sălaj, Cosmin Cristian Viașu, s-a stins din viață la doar 44 de ani. O veste care a șocat, mai ales pe cei care l-au cunoscut.

Cosmin Cristian Viașu a fost unul dintre politicienii noului val, care a intrat în politică în ultimii ani, având pe agendă motivarea de a schimba lucrurile în țară. A intrat în Parlamentul României ca senator de Sălaj din partea USR în urma alegerilor din 2020.

În urmă cu două zile, pe pagina sa de Facebook, senatorul scria despre greva din educație: ”Calitatea educației de care beneficiază copiii noștri se va reflecta în curând în societate. Și de ce calitate poate fi vorba când avem un buget alocat educației de numai 2,28 % din PIB după ce ministrul Câmpeanu promisese 6%.

Această subfinanțare continuă, pe lângă nenumărate alte neajunsuri, a generat și greva de astăzi a profesorilor.

Da, veniturile lor sunt mici și asta îi demotivează din a-și face meseria cu dedicare. La fel de grav este că asta îi demotivează și pe studenții cei mai dotați să aleagă o carieră în învățământ.

Părinții sunt supuși unor eforturi materiale în a căuta alternative educaționale și astfel, în acest cerc vicios, cei care au cel mai mult de suferit sunt copiii noștri”.

Noaptea trecută, Cosmin Cristian Viașu a încetat din viață, la spital.

Suntem alături de familia îndoliată, în aceste momente cumplite. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Redacția Graiul Sălajului

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.