Seminar pentru IMM-uri

Oficiul Teritorial pentru IMM-uri si Cooperatie Cluj, in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie Salaj, organizeaza astazi, 7 mai, seminarul cu tema “Finantari nerambursabile pentru IMM-uri”. Seminarul se deruleaza in cadrul “Saptamanii Europene a IMM-urilor”, ca parte dintr-o campanie de promovare a programelor cu finantare de la bugetul de stat ale Ministerului IMM-urilor si Agentiei pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru IMM-uri.
Insititutia din urma lanseaza procedurile pentru sase programe nationale ce vizeaza sustinerea mestesugurilor si artizanatului, dezvoltarea activitatilor de comert, sprijinirea transferului afacerilor, dezvoltarea culturii antreprenoriale in randul femeilor manager din sectorul IMM-urilor etc. In cadrul seminarului, cei interesati vor putea afla detalii despre fiecare program in parte.
Dupa cum ne-a declarat Codruta Nertan, consilierul Centrului Teritorial de Informare si Consiliere pentru IMM-uri si Cooperatie Salaj, beneficiarii acestor programe sunt persoanele juridice cu capital social integral privat, care au minim un an de la infiintare, obtin profit din exploatare, au cel mult 250 de salariati si nu sunt in stare de dizolvare, lichidare, insolventa, faliment etc. Inscrierea on-line se va face incepand din 11 mai.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *