septembrie 26, 2022

Seminar de karate la Simleu Silvaniei

Clubul Sportiv Omega impreuna cu Cercul de Karate al Clubului Copiilor din Simleu Silvaniei au organizat un seminar de karate, in perioada 6-8 februarie 2009, la care au participat peste 100 de karateka din Maramures, Bihor si Salaj , cluburi sportive aflate in relatie de parteneriat cu Clubul Copiilor din Simleu Silvaniei.
In cadrul acestei manifestari s-au desfasurat urmatoarele activitati:
-Prelucrarea Regulamentului competitional, cu modificarile aparute anul acesta.
-Trei antrenamente tehnice cu loturile reunite ale cluburilor participante.
-Doua sedinte zilnice de recuperare in bazinul cu apa termala din Baile Boghis.
-Sayonara Party, la Discoteca Blue, din Simleu Silvaniei.
Toate antrenamentele s-au desfasurat in sala de sport a Colegiului National “Simion Barnutiu”. De partea de pregatire tehnica s-a ocupat sensei Viorel Duta 5 DAN Karate, presedintele Asociatiei Nord Amical Karate, cu care CS Omega are un parteneriat in derulare. Actiunea s-a bucurat de un real succes , toate activitatile fiind primite cu entuziasm de catre sportivi.
Organizatorii multumesc pe aceasta cale tuturor celor care au colaborat la buna desfasurare a acestei actiuni si ureaza sportivilor succes la Campionatul National de la inceputul lunii martie , care se va desfasura la Craiova.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.