ianuarie 27, 2023

Agenția Națională Anti-Doping organizează luni, 10 ianuarie, un seminar gratuit în scopul informării și conștientizării schimbărilor aduse legilor din domeniul anti-doping.

Subiectele abordate vor fi noul cadru legal în contextul anti-doping (Legea nr. 227/2006 privind prevenirea și combaterea dopajului în sport), atribuțiile și responsabilitățile sportivului, atribuțiile și responsabilitățile personalului suport, contravenții și pedepse, noile modificări aduse de Legea 104/2008 (modificată prin Legea 219/2021 privind prevenirea şi combaterea producerii și traficului ilicit de substanțe dopante cu grad mare de risc) în ceea ce privește consumul de substanțe cu grad mare de risc, sălile de sport și politicile anti-doping

Sunt invitați personalul din direcțiile de tineret și sport județene, reprezentanți ai asociațiilor și cluburilor sportive, sportivi, persoane care activează în domeniul sportiv și ofițeri anti-doping.

Agenția Națională Anti-Doping își propune să creeze o imagine mai clară asupra modificărilor ce se impun legislației naționale de referință în contextul deciziei statelor membre ale Consiliului Europei și Agenției Mondiale Anti-Doping de a avea o legislație unitară cu privire la prevenirea și combaterea dopajului în sport.

Seminarul durează o zi, are un număr limitat de participanți și respectă toate măsurile sanitare în vigoare. Face parte dintre cele 42 de evenimente de informare și conștientizare organizate în fiecare județ din țară.

Înscrierile se fac la adresa de e-mail: poca@anad.gov.ro.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut