octombrie 7, 2022

Șeful logisticii Regimentului 69 Artilerie Mixtă „Silvania” a trecut în rezervă

În prima zi a acestei luni, la sediul Regimentului 69 Artilerie Mixtă „Silvania” a avut loc ceremonia de avansare, dar și cea de trecere în rezervă a șefului logisticii regimentului, colonel Dănuț Măerean, după o carieră de peste 25 ani.

După prezentarea ordinului de trecere în rezervă și a principalelor repere biografice, comandantul Regimentului 69 Artilerie Mixtă „Silvania”, colonel Ștefan Toader, i-a adresat ofițerului mulțumiri și felicitări pentru cariera militară de excepție.

În cuvântul său, colonel Dănuț Măerean a făcut un scurt bilanț al carierei sale și a mulțumit subordonaților, tuturor colegilor și familiei pentru sprijinul acordat.

A primit apoi onorul și a trecut pentru ultima dată în revistă formația regimentului.

“Cu ocazia trecerii în rezervă, colectivul Regimentului 69 Artilerie Mixtă <Silvania> îi mulțumește pentru întreaga activitate desfășurată, îi transmite aprecierea şi respectul pentru misiunea îndeplinită şi îi dorește pensie lungă, sănătate şi fericire în noua etapă a vieții>”, este mesajul transmis de colegi.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.