octombrie 7, 2022

Sefia cantinei sociale a fost preluata de Cuibus Liviu, post ce a fost ocupat aproape 40 de ani de Rozalia Potrovita

Conducerea Primariei Zalau a desemnat noul sef la Cantina Sociala, pe Cuibus Liviu, care va incepe munca de la 1 februarie. Cuibus Liviu lucreaza la Primaria Zalau ca inspector de protectie civila.

rn

Cantina Sociala, care functioneaza in prezent la subsolul Primariei Zalau, a fost data in folosinta mult inainte de revolutie. Rozalia Potrovita a fost sefa Cantinei Sociale inca de la infiintare, aproape 40 de ani. Castiga de aici anual in jur de 34.254 de lei, iar in ultima perioada avea si o pensie anuala de 17.000 de lei.
Rozalia Potrivita este sotia fostului secretar al Primariei Zalau, Stelian Potrovita.
In acest moment, cantina hraneste aproximativ 65 de persoane care au venituri mici. Selectia se face in baza anchetelor sociale realizate de Directia de Asistenta Sociala.
Consilierii locali ai Zalaului au adoptat saptamana trecuta proiectul de hotarâre privind aprobarea pentru anul 2019 a Planului cuprinzând actiunile si lucrarile de interes local pentru repartizarea orelor de munca beneficiarilor de ajutor social si beneficiarilor serviciului de acordare a mesei la Cantina de Ajutor Social din municipiul Zalau. Cu speranta ca asistatii social si cei care mananca la cantina sociala vor da cu matura prin oras.
In 2018, media lunara a beneficiarilor a fost de 65 – 66 de persoane, din care 64 sunt insa scutite, conform legii, de munca in folosul comunitatii.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.