Poliția Orașului Șimleu Silvaniei are, din această lună, conducere nouă. Începând cu data de 1 iulie, subcomisar de poliție Chirilă Paul Nicolae a fost numit în funcția de șef al Poliției Orașului Șimleu Silvaniei, în urma promovării concursului pentru ocuparea acestui post.

Conducerea Poliției șimleuane fusese asigurată, până la această dată, de inspector principal Ioana Rus, împuternicită pe post în decembrie 2022, după pensionarea comisarului Dorin Domșa.

Noul șef al Poliției Orașului Șimleu Silvaniei, subcomisar de poliție Chirilă Paul Nicolae, are o experiență de peste 8 ani în structurile MAI.

În perioada 2013 – 2016, a urmat cursurile Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din București, iar în iulie 2016 a fost încadrat ca ofițer de poliție în cadrul Poliției Orașului Jibou – Formațiunea de Investigații Criminale, poziție ocupată până în decembrie 2017.

În perioada 2017 – 2020, a activat ca ofițer de poliție în cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj. Începând din 2022 până în 2024, a fost ofițer specialist în cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Sălaj.