Sef nou la ARR Salaj: Marius Blaj (PMP) il inlocuieste pe Raul Dragos (ALDE)

Autoritatea Rutiera Romana – Agentia Salaj are de azi, 25 mai, conducere noua, dupa ce in postul de director al institutiei a fost numit Marius Blaj. Acesta il inlocuieste in functie pe Raul Dragos, consilier local din partea ALDE, in baza unui ordin emis de conducerea centrala a ARR.

rn

Marius Blaj, in prezent secretar general al PMP Salaj, are 44 de ani, este din Zalau si a absolvit Facultatea de Automatica si Calculatoare din cadrul UTCN.

rn

Imi doresc o relatie mai buna cu transportatorii, o eficientizare a procesului de atestare a acestora”, spune noul sef de la Autoritatea Rutiera Romana – Agentia Salaj.

rn

De cealalta parte, Raul Dragos, cel care a condus institutia pana acum, spune ca nu vrea sa comenteze decizia venita de la centru, precizand doar ca la mijloc este vorba despre “jocuri politice”.

rn

Autoritatea Rutiera Romana este organismul tehnic specializat al Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor pentru transportul rutier, desemnat sa asigure, printre altele, licentierea operatorilor de transport rutier si a operatorilor economici care efectueaza activitati conexe transportului rutier, eliberarea licentelor de traseu operatorilor de transport rutier care efectueaza transport rutier de persoane prin servicii regulate si servicii regulate speciale, eliberarea certificatelor si atestatelor profesionale pentru personalul de specialitate din domeniul transporturilor rutiere, eliberarea cartelor tahografice.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *