noiembrie 27, 2022

Sedinta Consiliului Judetean Salaj in 28 octombrie 2019. Ce proiecte vor fi aprobate

Consiliul Judetean Salaj este convocat in sedinta ordinara miercuri 28 octombrie 2019, ora 9.00, in sala de sedinte a Palatului Administrativ. Pe ordinea de zi se afla urmatoarele programe:

rn

1. Proiect de hotarâre privind aprobarea executiei bugetului de functionare si dezvoltare al judetului si al institutiilor si serviciilor publice subordonate Consiliului judetean, pe perioada 01 ianuarie – 30 septembrie 2019.

rn

2. Proiect de hotarâre privind aprobarea principalilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investitie "Reabilitare DJ 109R : DN1G (Chendrea) – Galpâia – Romita (DJ108A), km 0+000 – 8+600".

rn

3. Proiect de hotarâre privind dezvoltarea infrastructurii turistice si punerea in valoare a Complexului Arheologic Porolissum Moigrad.

rn

4. Proiect de hotarâre privind rectificarea bugetului propriu al judetului si al institutiilor si serviciilor publice subordonate Consiliului judetean, pe anul 2019.

rn

5. Proiect de hotarâre privind rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli, pe anul 2019, al S.C. "Paza Obiective si Interventie" S.R.L. Zalau.

rn

6. Proiect de hotarâre privind aprobarea proiectului "inchiderea Centrului de plasament Cehu Silvaniei si infiintarea a doua case de tip familial: Casa de tip familial IRIS si Casa de tip familial DALIA, precum si a unui Centru de Zi pentru Dezvoltarea Deprinderilor de Viata Independenta, in localitatea Cehu Silvaniei" si a cofinantarii necesare implementarii acestuia in cadrul Programului Operational Regional 2014-2020, Axa Prioritara 8, Obiectiv Specific 8.3. – Cresterea gradului de acoperire cu servicii sociale.

rn

7. Proiect de hotarâre privind aprobarea proiectului "Jibou 1 – inchiderea Centrului de plasament Jibou si infiintarea a 2 Case de Tip Familial: CTF Mirsid si CTF Var si a unui Centru de Zi pentru Dezvoltarea Deprinderilor de Viata Independenta" si a cofinantarii necesare implementarii acestuia in cadrul Programului Operational Regional 2014-2020, Axa Prioritara 8, Obiectiv Specific 8.3. – Cresterea gradului de acoperire cu servicii sociale.

rn

8. Proiect de hotarâre privind aprobarea proiectului "Jibou 2 – inchiderea centrului de plasament Jibou si infiintarea a 2 Case de Tip Familial: CTF Somes Odorhei nr. 2 si CTF Inau" si a cofinantarii necesare implementarii acestuia in cadrul Programului Operational Regional 2014 – 2020, Axa Prioritara 8, Obiectiv Specific 8.3. – Cresterea gradului de acoperire cu servicii sociale.

rn

9. Proiect de hotarâre privind aprobarea proiectului "simleu 1 – inchiderea Centrului de plasament simleu -Silvaniei si infiintarea a doua case de tip familial: Casa de tip familial SILVANIA si Casa de tip familial MaGURA, precum si a unui Centru de zi pentru Dezvoltarea Deprinderilor de Viata Independenta" si a cofinantarii necesare implementarii acestuia in cadrul Programului Operational Regional 2014-2020, Axa Prioritara 8, Obiectiv Specific 8.3. – Cresterea gradului de acoperire cu servicii sociale.

rn

10. Proiect de hotarâre privind aprobarea proiectului "simleu 2 – inchiderea Centrului de Plasament simleu-Silvaniei si infiintarea a doua case de tip familial: Casa de tip familial CIRESARII, in localitatea simleu-Silvaniei si Casa de tip familial MARIA, in localitatea Crasna" si a cofinantarii necesare implementarii acestuia in cadrul Programului Operational Regional 2014-2020, Axa Prioritara 8, Obiectiv Specific 8.3. -Cresterea gradului de acoperire cu servicii sociale.

rn

11. Proiect de hotarâre privind solicitarea trecerii unui imobil din domeniul public al Municipiului Zalau si administrarea Consiliului Local al Municipiului Zalau, in domeniul public al Judetului Salaj si administrarea Consiliului Judetean Salaj.

rn

12. Proiect de hotarâre privind retragerea dreptului de administrare conferit Universitatii Tehnice Cluj- Napoca asupra unor spatii din imobil situat in municipiul Zalau, strada Salcâmilor nr.1, aflat in domeniul public al Judetului Salaj.

rn

13. Proiect de hotarâre privind darea in administrarea Centrului scolar pentru Educatie Incluziva ,"Speranta" Zalau, a unor spatii din imobilul situat in municipiul Zalau, str. Salcâmilor nr.1, aflat in domeniul public al Judetului Salaj.

rn

14. Proiect de hotarâre privind retragerea dreptului de administrare conferit Centrului de Cultura si Arta al Judetului Salaj asupra unui imobil situat in municipiul Zalau, Piata 1 Decembrie 1918 nr.11, aflat in domeniul public al Judetului Salaj.

rn

15. Proiect de hotarâre privind darea in administrare Centrului de Cultura si Arta al Judetului Salaj, a unor spatii din imobilul situat in municipiul Zalau, str. Avram Iancu nr.29, aflat in domeniul public al Judetului Salaj.

rn

16. Proiect de hotarâre privind darea in administrare Centrului de Cultura si Arta al Judetului Salaj a unui imobil situat in municipiul Zalau, Piata 1 Decembrie 1918 nr.12, aflat in domeniul public al Judetului Salaj.

rn

17. Proiect de hotarâre privind darea in folosinta gratuita Asociatiei Nationale a Surzilor din România-Filiala Surzilor Zalau, a unor spatii din imobilul situat in municipiul Zalau, str. Avram Iancu nr.29, aflat in domeniul public al Judetului Salaj.

rn

18. Proiect de hotarâre, privind darea in folosinta gratuita Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara "SaLAJ PLUS" a unor spatii din imobilul situat in municipiul Zalau, str. Unirii nr.7, apartinând domeniul public al Judetului Salaj.

rn

19. Proiect de hotarâre privind darea in folosinta gratuita Agentiei de Dezvoltare Regionala Nord – Vest a unor spatii din imobilul situat in municipiul Zalau, str. Unirii nr.7, apartinând domeniul public al Judetului Salaj.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *