noiembrie 30, 2022

"Sectiunea de drum afectata de alunecari, din zona dealului Varsolt, va fi reparata"

Marti, 10 decembrie 2019, consilierul ministrul Transporturilor, Olivian Vadan, a transmis un comunicat in care se anunta ca sectiunea de drum afectata de alunecari, din zona dealului Varsolt, va fi reparata.

rn

"Avand in vedere situatia existenta pe acest sector de drum (DN1H, KM 62+350 – KM 62+950), CNAIR – prin DRDP Cluj – a efectuat, pana la aceasta data, o serie de lucrari de intretinere (colmatari de fisuri si plombari cu bitum) si totodata a achizitionat servicii de expertiza si elaborare Documentatie Atribuire Lucrari Interventii, in vederea gasirii solutiilor de remediare a portiunii de carosabil afectat.
Pana in acest moment, DRDP Cluj a obtinut deja certificatul de urbanism, precum si o parte din avizele necesare lucrarii. " se arata in comunicat.

rn

"In urma investigatiilor geotehnice suplimentare de teren si laborator-continua comunicatul-, proiectantul a depus o noua documentatie ce va fi supusa avizarii in perioada imediat urmatoare (decembrie-ianuarie 2019-2020) in cadrul Consiliului Tehnic si Economic al CNAIR. Dupa avizarea finala, beneficiarul va demara procedura de achizitie pentru proiectare si executie, necesara acestui important obiectiv de investitii (martie-aprilie 2020). Durata estimata pentru proiectare si executie este de 11 luni (doua luni – proiectare, noua luni – executie). Valoarea estimata a contractului este de 18 milioane de lei fara TVA."

rn

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *