Beturi îți prezintă secrete pentru a câștiga la eSports

Meciurile de eSports sunt mult mai diferite decât cele din sporturile autohtone. Asta pentru că niciodată nu știi ce joc video se mai inventează și va putea să fie atât de popular încât să merite un loc în oferta de pariuri. Sporturi cu greu se mai pot inventa, dar programatorii pot crea jocuri într-un infinit de moduri. Așadar, pentru că există atât de mult potențial în jocurile video și pariurile plasate pe acestea, iată câteva secrete pe care le poți folosi pentru a câștiga la eSports.

Gândește-te la pariurile pe eSports ca la investiții

Cu cât vei fi mai încrezător în pariurile tale, cu atât vei avea parte de mai mult succes pe termen scurt, dar și pe termen lung. Este important să te detașezi într-un fel sau altul de pariurile tale și să le consideri niște metode prin care obții anumite câștiguri extra în urma lor. Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să profiți cât mai mult de tot ceea ce poți să primești gratuit din partea cazinourilor online sau chiar din partea operatorului tău de jocuri de noroc. De exemplu, poți beneficia de un bonus Netbet 500 rotiri de la acel operator sau poți să revendici un bonus de freebet pentru pariurile tale riscante de la alt operator.

Indiferent de bonusul pe care îl primești, este important să te gândești la el ca la un beneficiu de care trebuie obligatoriu să profiți. Asta ne duce direct la punctul în care trebuie să îți spunem că pariurile ar putea fi tratate și ca o afacere sau chiar ca o investiție. Așa cum în trecut oamenii ar fi investit la bursă cumpărând acțiuni, așa poți și tu să consideri că pariurile sportive sau pe eSports pot fi adevărate investiții dacă ești suficient de informat și dacă iei o decizie suficient de bună.

La fel cum poți să iei o sumă de 4000 RON și să o investești direct într-o serie de acțiuni, la fel poți organiza acești 4000 RON pe o perioadă de 2 luni și pe un număr de pariuri pe care tu le consideri cu șansă mare de reușită. Astfel, dacă cel puțin jumătate dintre ele vor fi cu succes, acestea vor deveni investiții și îți vor oferi bani pe termen lung. Pariurile pe eSports pot fi tratate la fel de serios precum tratezi orice altă investiție făcută cu mulți bani.

Online vs LAN

Una dintre aspectele particulare care există în meciurile de eSports și despre care nu auzim foarte multe lucruri sunt diferitele contexte în care aceste meciuri se pot desfășura. Un meci de fotbal dintre două echipe internaționale importante nu se poate desfășura decât pe teren neutru și cu toți jucătorii pregătiți de joc. În mod particular, meciurile din eSports se pot juca atât față în față în mod fizic, adică în LAN, dar și în mediul online ceea ce schimbă într-un fel sau altul lucrurile atât pentru cote, cât și pentru modul în care te pregătești pentru aceste jocuri.

În mediul online, jucătorii sunt cei mai relaxați și se joacă din mediul în care au făcut-o dintotdeauna. Dar dacă vorbim despre jocurile care se dispută în LAN, adică într-un studio unde se filmează întreg turneul, unii jucători pot avea emoții sau pot să nu se concentreze la fel de bine din cauza camerelor de filmat, a reporterilor sau chiar a publicului care intervine producând foarte multă gălăgie. Data viitoare când plasezi un pariu, trebuie neapărat să iei în considerare și locul sau modul în care se va disputa meciul.

Fii atent pe Social Media

Partea cea mai cool la jocurile de eSports este că majoritatea audienței și fanilor fiecărei echipe se găsește foarte bine în mediul online. Adică vei putea să urmărești tot ceea ce se întâmplă cu echipa ta preferată doar dacă arunci o privire în mediul online acolo unde se discută toate noutățile. În jurul unei echipe de eSports se construiesc comunități întregi și grupuri dedicate unde membrii discută doar anumite aspecte legate de echipa respectivă.

Cu cât ești mai conectat pe social media la echipa ta favorită, cu atât vei putea să prezici mai mult ceea ce se va întâmpla cu echipa respectivă. Partea și mai bună atunci când se creează un mediu atât de deschis despre o echipă de eSports este că poți împărtăși păreri cu alți pariori și să comparați rezultate.

Concluzie

Foarte multe lucruri sunt secrete numai până când îți dai seama că nu mai sunt secrete. Așadar, acum că ai aflat și care sunt cele mai râvnite secrete pentru a câștiga la eSports, ce vei face?

Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016. Interzis utilizatorilor sub 18 ani. 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *