septembrie 28, 2022

Seara de film in parcul Cetatii din simleu Silvaniei

Primaria orasului simleu Silvaniei si Centrul National de Informare si Promovare Turistica (CNIPT) simleu Silvaniei organizeaza vineri, 24 august, de la ora 19.00, in Parcul Cetatii din localitate, o proiectie de film in aer liber. Proiectia filmului „Vizitatorii 3” va avea loc de la ora 21.00.

rn

Prin acest eveniment inedit, organizatorii vor da startul celei de a treia editii a festivalului medieval Bathory Fest, care va avea loc in perioada 14-16 septembrie.

rn

Iubitorii filmului in aer liber, dar nu numai, vor avea parte de o atmosfera relaxanta, de concursuri antrenante si de un film captivant, de popcorn si bauturi racoritoare.

rn

Initiatorii acestui eveniment au gandit si un concurs cu premii, intre doua echipe, ce vor reprezenta doua Cetati, concurs care se va desfasura incepand cu ora 19.00.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.