februarie 9, 2023

Se vizeaza permisele pentru arme

Detinatorii de arme mai au timp pana la sfarsitul lunii martie sa-si vizeze permisele de arma si atestatele de colectionar. Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Salaj, Tincuta Dumuta, dupa data de 31 martie, detinatorii de arme care nu se prezinta la viza fara motive intemeiate, isi vor pierde dreptul de port si folosire a armelor. Pana in prezent, politistii au vizat 501permise, din care 442 sunt permise de detinere si permise de port si folosire.
In judet exista 643 persoane care detin 916 arme de vanatoare si tir sportiv si 282 detinatori de arme neletale supuse autorizarii (302 arme).

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut