septembrie 30, 2022

Se va moderniza și piața de la Astralis

Dupa ce Primaria Zalau tocmai a intrat luna trecuta în posesia cheilor de la Hala Agroalimentara din centrul orașului, Consiliul Local Zalau a hotarât sa aloce fonduri pentru modernizarea pieței de la Astralis, cunoscuta sub denumirea de Piața Mica. În prezent, piața de la Astralis se afla într-o stare neprielnica comerțului. Exista, dupa cum recunoaște și primarul Radu Capîlnașiu, probleme la scurgerea apei din piața, la acoperișul pieței și la pereții laterali din sârma. “E vorba de lucrari de modernizare a pieței prin crearea unor condiții mai bune pentru comercianții din piața, pentru ca acolo exista numeroase probleme pe care speram sa le rezolvam prin aceasta modernizare”, ne-a declarat primarul orașului Zalau, Radu Capîlnașiu. 

Lucrarile de modernizare a Pieței Astralis vor presupune extinderea cu un tronson a amenajarii existente. stop_coloana Se va închide partea laterala a pieței, se va schimba acoperișul, se va asigura aerisire, încalzire și ventilare în interiorul halei. Se va moderniza și sectorul lactate, dupa cum ne-a informat Manuela Ghiuruțan, purtatorul de cuvânt al Primariei Zalau. Investiția se va ridica la valoarea totala de 264.000 de lei.
Primarul Radu Caîpîlnașiu spune ca dupa modernizarea pieței de la Astralis se va avea în vedere și modernizarea pieței din Dumbrava Nord.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.