noiembrie 27, 2022

Se subtiaza ‘puterea’ PSD in Parlamentul Romaniei

Pro Romania a devenit a patra putere politica din Romania, peste UDMR, ALDE sau PMP

rn

Senatorul Vasile Ilea a demisionat, joi, 11 iulie, din PSD, iar presedintele PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, i-a solicitat acestuia sa demisioneze si din Parlament.
"Astazi si-a dat demisia din calitatea de membru al PSD si, având in vedere acest aspect, si faptul ca a fost ales senator pe listele PSD, ii solicit demisia din Senat. Consider ca gestul lui nu este unul corect fata de PSD si ca, daca ar avea onoare, ar demisiona din Senat", a declarat Horia Nasra. Vasile Ilea a fost inlocuit in functia de presedinte interimar al PSD Cluj-Napoca. "Motivele lui nu au fost legate de activitatea organizatiei judetene. In urma demisiei lui, noul presedinte interimar al organizatiei municipale este liderul de grup al consilierilor locali, domnul Dan Morar", a mai spus Horia Nasra.

rn

Victor Ponta le da o noua lovitura social-democratilor, la conducerea carora s-a aflat vreme de trei ani, intre 2012 si 2015. Fostul prim-ministru al României a reusit sa convinga un alt parlamentar al partidului de guvernamânt sa se alature echipei Pro România, actuala sa formatiune politica.

rn

Liviu Ioan Balint se alatura Pro România

rn

Este vorba despre Liviu Balint, deputatul partidului aflat in momentul de fata la guvernare. Acesta a demisionat din PSD si a depus deja cererea de adeziune la Pro România, urmând sa ocupe un post de conducere in structura filialei din Salaj. Odata cu acest transfer, grupul Pro România insumeaza nu mai putin de 24 de membri in Parlamentul tarii noastre, fiind al patrulea ca marime, peste UDMR, ALDE, minoritati si PMP.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *