octombrie 1, 2022

Se semnează primele contracte prin Programul Anghel Saligny

Guvernul pregătește semnarea primelor contracte finanțate prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny.

Începând de luni, 18 iulie, beneficiarii proiectelor aprobate spre finanțare pot încărca în platforma investiții.mdlpa.ro documentele necesare încheierii contractelor de finanțare.

Până în prezent, au fost finalizate listele cu obiectivele de investiții din 16 județe (Alba, Arad, Argeș, Bihor, Brașov, Brăila, Buzău, Călărași, Covasna, Dâmbovița, Gorj, Harghita, Mureș, Sibiu, Tulcea și Vâlcea) și sectoarele municipiului București.

“Prin Programul Național de Investiții #AnghelSaligny, susținut de Partidul Național Liberal, aproximativ 196.000 de familii vor fi branșate la rețeaua de gaze. De asemenea, din bugetul total de 65,5 miliarde de lei se vor extinde și moderniza rețelele de drumuri, poduri, apă și canalizare”, informează PNL.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.