noiembrie 27, 2022

Se scumpeste gunoiul in toata tara

Contributia pentru economia circulara – o taxa impusa de Legea Deseurilor la inceputul acestui an, va scumpi gunoiul in toata tara incepand cu ianuarie 2020.
Din prima zi a anului viitor, pentru stimularea reciclarii materialelor si scaderea cantitatilor de deseuri depozitate, Legea 31/ianuarie 2019 introduce o contributie pentru economie circulara in valoare de 30 lei/tona de deseuri depozitata.
Pornind de la aceasta schimbare a legislatiei, Consiliile Locale vor avea de analizat un proiect privind modificarea tarifelor pentru colectarea, transportul si depozitarea deseurilor municipale nesortate ca urmare a majorarii taxei pe economia circulara.
Aceasta taxa va fi evidentiata separat pe factura si va fi virata mai departe catre Fondul de Mediu.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *