Se repară podul din Someș-Guruslău, pe DJ 108E

0
316

Două companii au depus oferte la licitația organizată de Consiliul Județean Sălaj pentru punerea în siguranță a podului peste râul Someș, pe Drumul Județean 108E. Situat în intravilanul localității Someș-Guruslău, podul are o lungime de 180 metri, și a suferit, de-a lungul timpului, degradări semnificative ce pun în pericol siguranța circulației rutiere.

“Pentru a răspunde nevoilor actuale de trafic și pentru a remedia deficiențele constatate, astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță și confort, podul va fi supus, în acest an, unor ample lucrări de consolidare și reabilitare. Aceste intervenții sunt importate atât pentru locuitorii din zonă, cât și pentru toți cei care tranzitează DJ 108E, podul peste Someș făcând parte din ruta alternativă spre Zalău, mai scurtă cu 15 km”, a declarat Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele Consiliului Județean Sălaj.

Investiția estimată la 6,9 milioane de lei are o durată de execuție de 12 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor, finanțarea fiind asigurată de la bugetul județului. În perioada următoare, comisia de evaluare va analiza ofertele în vederea atribuirii contractului.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.