noiembrie 27, 2022

Se repara pasarela de langa Criseni

Soferii care doresc sa intre in municipiul Zalau pe drumul dinspre Criseni sunt supusi, in aceste zile, la un adevarat test al rabdarii. Angajatii DGADP lucreaza pe pasarela, de cateva zile, si incearca sa carpeasca, pe cat posibil, gaurile din carosabil. Muncitorii si utilajele incurca serios circulatia, dar primarul Radu Capilnasiu spune ca nu a gasit o solutie mai buna. “Din cauza restrictiilor bugetare si a interdictiei de a plati ore suplimentare nu ne permitem sa lucram noaptea sau in timpul week-endului. Ne cerem scuze de la soferi pentru inconveniente dar e aproape imposibil sa realizezi lucrari de reabiliatare a carosabilului fara sa deranjezi circulatia”, a declarat prim-edilul Zalaului.
“Conform documentatiei pe care o avem intocmita deja, lucrarile ar fi costat peste 9 miliarde de lei vechi, dar, in actualul context economic nu ne permitem sa cheltuim o asemenea suma”, a adaugat Radu Capilnasiu.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *