octombrie 4, 2022

Se repara parcurile din Zalau – vandalii pot sa o ia de la capat

De la inceputul lunii august angajatii Directiei Generale de Administrare a Domeniului Public (DGADP) au efectuat reparatii in mai multe spatii de joaca din cartierele zalauane. Intr-un articol anterior va prezentam cum parcul „Rotary” din Bradet are nevoie de interventii repetate din partea angajatilor DGADP deoarece stricaciunile se produc peste noapte. Nu este un caz singular, aceeasi situatie am regasit-o la spatiul de joaca de pe strada Ion Nechita, Bl.N96, din cartierul Dumbrava Nord. Muncitorii abia finalizasera lucrarile ca a doua zi au si aparut in preajma bancilor pet-uri de bere si mucuri de tigara, rezultand un peisaj de toata mila realizat tot de zalauani.
Directorul DGADP, Aurel Bican, a comunicat ca „lucrari de reparatie, intretinere si igienizare au fost efectuate la spatiile de joaca «Ciresarii» (strada Corneliu Coposu), «Pacii» (strada Crisan), Bloc Flora (Tudor Vladimirescu), Bloc P39 (strada Pietris), Bloc N96 (strada Ion Nechita), Bloc P60 (strada Fabricii) si Bloc A12 (cartierul Pacii)”. Toate aceste lucrari s-au ridicat la suma de 3200 de lei noi, iar in perioada urmatoare angajatii DGADP vor continua lucrarile la spatiile de joaca de langa Bloc Dalia (strada Tudor Vladimirescu), Bloc S34 (cartierul Porolissum) si in parcul central. Daca in parcul din Dumbrava abia s-au finalizat lucrarile si oamenii au inceput deja sa distruga spatiul destinat copiilor.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.