Se repară DJ 191D, afectat de alunecări

0
236

Un sector de drum de 4 kilometri din DJ 191D, afectat de alunecări de teren, va fi pus în siguranță printr-o investiție a Consiliului Județean Sălaj, în valoare de peste 10 milioane de lei. Tronsonul este situat pe teritoriul comunei Valcău de Jos.

„Pe fondul precipitațiilor abundente căzute în perioada 2019-2020, pe ambele benzi de circulație ale DJ 191D, între km 10+800 și km 14+870, au apărut cedări zonale ale carosabilului, caracterizate prin fisuri longitudinale în axul drumului, zone cu tasări ale benzilor de circulație și mari denivelări. În aceste condiții, circulația a fost îngreunată. Pentru a elimina potențialele riscuri pentru participanții la trafic, punerea în siguranță a sectorului de drum este esențială”, afirmă președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu.

Luni, 7 iunie, a avut loc predarea amplasamentului către antreprenor, acesta urmând să finalizeze investiția până în luna noiembrie.

Banii necesari realizării lucrărilor sunt asigurați de la bugetul județului, pentru ca, ulterior, Consiliul Județean Sălaj să facă demersuri pentru includerea investiției în contractul de finanțare aferent proiectului de reabilitare și modernizare a DJ 191D: Tusa – limita cu județul Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.