Se reorganizează activitatea cabinetelor medicale de la Spitalul Județean

In contextul scăderii ratei de incidență la nivelul județului și a ratei de ocupare a paturilor pentru pacienții cu infecția Covid-19, Spitalul Județean de Urgență Zalău reorganizează activitatea cabinetelor medicale de Boli infecțioase și Pneumologie.

Începând de joi, 1 iulie, cabinetele din imobilul situat în stada Păcii nr. 10, la fosta Policlinică Stomatologică, vor fi relocate. Astfel, cabinetul medical de Boli infecțioase va funcționa la Secția Boli Infecțioase, pe strada Tudor Vladimirescu nr. 28 (program pentru consultații în luna iulie: zilnic, luni – vineri, în intervalul orar 1000-1200).

Cele două cabinete de Pneumologie vor funcționa la Secția Pneumologie, strada Tudor Vladimirescu nr. 28 (program pentru consultații în luna iulie: zilnic, luni-vineri, în intervalul orar 800-1400). Numărul de telefon pentru programări este 0756.078.360.

Servicii de testare COVID-19, la cerere

Spitalului Județean de Urgență Zalău oferă, la cerere, servicii de testare Covid-19: Real Time PCR (RT-PCR),  Covid-19 Antigen Test și Covid-19 IgG/IgM anticorpi.

Prelevarea probelor pentru testare se face de luni până vineri, între orele 700-1200, la punctul de recoltare situat la parterul ambulatoriului, lângă RMN.

În zilele de sâmbătă și duminică, inclusiv în zilele de sărbători legale, prelevarea probelor pentru testare se face, între orele 700-1200, la punctul de recoltare din interiorul Laboratorului de Analize Medicale.

Rezultatele testelor Covid-19 Antigen Test și Covid-19 IgG/IgM anticorpi se elibereaza în ziua prelevării probelor, iar rezultatele testelor Real Time PCR (RT-PCR) se eliberează în ziua următoare prelevării probelor.

Rezultatele se eliberează la fișierul Laboratorului de Analize Medicale, în intervalul orar 1300-1400, într-un buletin de analize bilingv, română și engleză (buletinul de analize este bilingv doar pentru testele efectuate la cerere, contra cost).

Un test Real Time PCR costă 250 de lei, testul Covid-19 Antigen Test e taxat cu 75 de lei, iar testarea Covid-19 IgG/IgM anticorpi costă 50 de lei.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.