noiembrie 27, 2022

Se reia procesul desemnarii unui mebru in CDA-ul Citadin-ului

Miercuri, 23 octombrie 2019, Primaria Zalau a anuntat ca se reia procesul de selectie pentru demsenarea unui membru in Consiliul de Administratie al SC Citadin Zalau SRL.

rn

Procedura se reia datorita faptului ca in urma evaluarii dosarului de candidat depus, singurul de altfel, comisia de selectie a constat ca nu au fost indeplinite conditiile specifice de participare privind experienta in domeniul economic sau juridic de minim 5 ani, motiv pentru care dosarul a fost respins. Astfel ca, comisia de selectie pe langa recomandarea de a relua procesul de selectie, a recomandat si stabilirea unor termeni noi pentru desfasurarea procesului de selectie in vederea desemnarii unui membru in Consiliul de Administratie al SC Citadin Zalau SRL. In procesul verbal afisat la Sediul Primariei nu este specificat un calendar de stabilire a acestor termeni si cand va fi reluata selectia.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *