Se refac trecerile de pietoni pe drumurile județene

1
216

Echipele S.C. Pază Obiective și Intervenție SRL, firmă aflată în subordinea Consiliului Județean Sălaj, refac în această perioadă trecerile de pietoni de pe toate  drumurile județene.

      Așa cum informează Consiliul Județean Sălaj, până în prezent au fost executate marcaje transversale pentru 136 de treceri de pietoni pe 19 drumuri județene, cele mai multe fiind amplasate pe DJ 110B Șimleu Silvaniei – Camăr (21 de treceri de pietoni), DJ 108G Cizer – Crasna – Vîrșolț (13 treceri de pietoni) și DJ 109P Halmășd – Ip – Camăr (12 treceri). În perioada următoare sunt programate lucrări similare pe alte opt drumuri județene.

     „Punem siguranța cetățenilor pe primul plan. Prin refacerea marcajelor rutiere, inclusiv a trecerilor de pietoni, ne dorim să venim în sprijinul tututor participanților la trafic – șoferi, pietoni și bicicliști, contribuind la creșterea gradului de siguranță a circulației pe drumurile județene. Lucrările sunt absolut necesare, mai ales în zonele aglomerate, precum unitățile de învățământ, având în vedere că peste doar câteva zile începe un nou an școlar”, a declarat Dinu Iancu-Sălăjanu, Președintele Consiliului Județean Sălaj.

   Pe cele 19 sectoare de drum județean, echipele Pază Obiective și Intervenție SRL au realizat și marcaje rutiere longitudinale, însumând o lungime de peste 320 de kilometri.

   Consiliul Județean Sălaj administrează o rețea de peste 600 de kilometri de drumuri județene.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.