septembrie 30, 2022

Se refac trecerile de pietoni pe drumurile județene

Echipele S.C. Pază Obiective și Intervenție SRL, firmă aflată în subordinea Consiliului Județean Sălaj, refac în această perioadă trecerile de pietoni de pe toate  drumurile județene.

      Așa cum informează Consiliul Județean Sălaj, până în prezent au fost executate marcaje transversale pentru 136 de treceri de pietoni pe 19 drumuri județene, cele mai multe fiind amplasate pe DJ 110B Șimleu Silvaniei – Camăr (21 de treceri de pietoni), DJ 108G Cizer – Crasna – Vîrșolț (13 treceri de pietoni) și DJ 109P Halmășd – Ip – Camăr (12 treceri). În perioada următoare sunt programate lucrări similare pe alte opt drumuri județene.

     “Punem siguranța cetățenilor pe primul plan. Prin refacerea marcajelor rutiere, inclusiv a trecerilor de pietoni, ne dorim să venim în sprijinul tututor participanților la trafic – șoferi, pietoni și bicicliști, contribuind la creșterea gradului de siguranță a circulației pe drumurile județene. Lucrările sunt absolut necesare, mai ales în zonele aglomerate, precum unitățile de învățământ, având în vedere că peste doar câteva zile începe un nou an școlar”, a declarat Dinu Iancu-Sălăjanu, Președintele Consiliului Județean Sălaj.

   Pe cele 19 sectoare de drum județean, echipele Pază Obiective și Intervenție SRL au realizat și marcaje rutiere longitudinale, însumând o lungime de peste 320 de kilometri.

   Consiliul Județean Sălaj administrează o rețea de peste 600 de kilometri de drumuri județene.

1 thought on “Se refac trecerile de pietoni pe drumurile județene

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.