octombrie 3, 2023

Se redeschid mai multe șantiere în Sălaj

0

Consiliul Județean anunță că reia lucrările pe mai multe șaniere din județ care, în perioada sezonului rece, au fost suspendate din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Astfel, în baza ordinelor emise au fost sau vor fi reluate lucrările pentru următoarele investiții, care se ridică la suma de 213 milioane lei: ”Reabilitare DJ191C: Nușfalău – Crasna – Zalău – Creaca”, începând cu 15 martie; ”Reabilitare și modernizare DJ108A: limita jud. Cluj – Bogdana”, începând cu 8 martie; ”Reabilitare și modernizare DJ108: Cehu Silvaniei – limita jud. Maramureș”, începând cu 15 martie; ”Reabilitare şi modernizare DJ 108D: Crişeni (DN 1H) – Cehu-Silvaniei (DJ 196)”, începând cu 22 martie; ”Covor bituminos DJ110: intersecție DN1F – Guruslău – Coșeiu – Archid – limita jud. Satu Mare”, începând cu 8 martie; ”Extindere, modernizare și dotare UPU-SMURD la Spitalul Județean de Urgență Zalău”, începând cu 15 martie; Proiectare și lucrări de execuție pentru investițiile cuprinse în proiectul ”Sistem de Management Integrat al Deșeurilor în județul Sălaj” (stabilizare versant), începând cu 15 martie; ”Amenajare parcare și spațiu agrement în zona Spitalului Județean de Urgență Zalău”, începând cu 15 martie. Pentru proiectul ”Reabilitare și modernizare DJ191D: sector Tusa – limita jud. Cluj” a fost emis ordinul de începere a lucrărilor începând cu data de 15 martie.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut