Se recrutează candidați pentru instituțiile M.A.I.

1
561

Inspectoratul de Jandarmi Județean Sălaj recrutează candidați în vederea susținerii concursului de admitere în instituții militare de învățământ ale Ministerului Apărării Naționale, care pregătesc personal pentru funcții de specialiști în Ministerul Afacerilor Interne. Astfel, pentru studii superioare sunt disponibile pentru această sesiune 168 de locuri, iar pentru învățământul postliceal 92 de locuri.

Termenul limită pentru depunerea cererilor de înscriere la concurs este 24 mai, iar dosarele se pot depune până în data de 15 iunie 2021.

Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj, Bulevardul Mihai Viteazul, nr 105/A, biroul Resurse Umane, telefon: 0260.669722, int. 24535; 24407 sau accesând site-ul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj, la adresa www.jandarmeriasalaj.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.