Se prelungește starea de alertă în toată țara

0
119

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat în ședința de luni, 11 ianuarie, Hotărârea numărul 3. Prin această Hotărâre se propune prelungirea stării de alertă pe teritoriul României și a măsurilor pentru prevenirea răspândirii infectării cu virusul SARS-CoV-2 aplicate până în prezent.

De altfel, Raed Arafat a anunșat încă de zilele trecute că urmează să se prelungească starea de alertă și nu vom avea, deocamdată, măsuri de relaxare. Rămân în vigoare actualele măsuri, iar acolo unde există creșteri semnificative, se pot lua măsuri zonale mai restrictive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.