septembrie 23, 2023

Se prelungește starea de alertă în toată țara

0

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat în ședința de luni, 11 ianuarie, Hotărârea numărul 3. Prin această Hotărâre se propune prelungirea stării de alertă pe teritoriul României și a măsurilor pentru prevenirea răspândirii infectării cu virusul SARS-CoV-2 aplicate până în prezent.

De altfel, Raed Arafat a anunșat încă de zilele trecute că urmează să se prelungească starea de alertă și nu vom avea, deocamdată, măsuri de relaxare. Rămân în vigoare actualele măsuri, iar acolo unde există creșteri semnificative, se pot lua măsuri zonale mai restrictive.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut