Se modernizează stațiile de autobuz din Zalău

0
430

Primăria Municipiului Zalău modernizează 10 stații de autobuz prin proiectul „Mobilitate Urbană Durabilă 2023”, un proiect integrat care vizează investiții în infrastructura rutieră și în sistemul de transport public.

Stațiile de autobuz vor fi dotate cu copertină, bancă încorporată, un sistem de informare a călătorilor prin care vor fi oferite detalii referitoare la mersul autobuzelor în timp real, automat pentru achiziție bilete și sistem de supraveghere video.

Cele 10 stații de autobuz care vor fi modernizate sunt: Poșta Brădet (pe sensul Brădet-Gară), Perla (pe sensul Brădet-Gară), Uz Caznic (pe sensul Brădet-Gară), Cuprom (pe sensul Gară-Brădet), Pompieri (pe sensul Gară-Bădet), Astralis ( pe sensul Gară-Brădet), Silvania (pe sensul Gară-Brădet), Spitalul Județean (pe sensul Brădet-Gară), Școala Nr.8 ( pe sensul Gară-Bădet), Spitalul Județean (pe sensul Gară-Brădet).

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.