septembrie 21, 2023

Se modernizează stațiile de autobuz din Zalău

1

Administrația locală montează, în această perioadă, copertine noi pentru stațiile de autobuz, pe Bulevardul Mihai Viteazu.

Proiectul finanțat din fonduri europene care prevede reabilitarea trotuarelor de pe Bulevardul Mihai Viteazu include și amenajarea de copertine pentru stații de autobuz.

Astfel, vor fi amplasate 14 noi copertine, pe ambele părți ale bulevardului, de la intersecția cu strada Lupului (zona Gării) până la intersecția cu Piața Iuliu Maniu (Primăria Municipiului Zalău).

Dintre acestea, 6 stații de autobuz vor fi echipate cu ITS – sistem de e-ticketing, camere video, sistem de informare călători și afișaj electronic.

Locațiile în care copertinele vor fi echipate cu sistem ce le permite călătorilor să își procure bilete sunt situate la Perla, Uz Casnic, Cuprom, Zalău Value Centre, Astralis și Silvania.

Până în prezent, au fost montate 7 copertine.

1 thought on “Se modernizează stațiile de autobuz din Zalău

  1. Poate schimba tabla aia de pe băncile din copertine.Șase luni pe an nu poți sta pe ele că-ți îngheață turul.E plin orașul de bănci cu șezut de lemn.Numa-n statie nu !

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut