Se modernizează iluminatul public pe Bulevardul Mihai Viteazul

0
36

Sistemul de iluminat public de pe Bulevardul Mihai Viteazul din municipiu va fi modernizat. Pe tronsonul cuprins între primărie și peco Mol (lângă Fan Curier) vor fi demolați stâlpii existenți, urmând să fie instalați 135 de stâlpi metalici noi, cu 170 de corpuri de iluminat echipate cu telegestiune. De asemenea, rețelele aeriene de telecomunicații vor fi mutate în subteran.

Proiectul este finanțat din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional și face parte din etapa I a proiectului de modernizare și extindere a rețelei de iluminat public din municipiu. Executantul lucrării este SC Neon Lighting SRL, iar termenul de finalizare este septembrie 2021.

Luni, 7 iunie, a avut loc predarea de amplasament către executant, astfel încât acesta să poată demara cât mai repede lucrările.

.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.