Se lucrează la podurile de la Rus și Ciocmani

Avansează lucrările pe șantierul drumului județean ce face legătura între DN 1H și localitatea Rus. Constructorul intervine, în prezent, la cele două poduri din localitatea Rus, prin consolidarea fundației, respectiv montarea grinzilor și pregătirea pentru turnarea betonului.

În paralel, echipele antreprenorului execută ziduri de sprijin pentru consolidarea drumului în zona podului Ciocmani.

Investiția în reabilitarea și modernizarea DJ 109E: Rus – DN 1H (pod Ciocmani) este finanțată prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

Începute în această vară, lucrările pe DJ 109E, pe tronsonul de la Rus la intersecția cu DN1H, ar putea fi terminate chiar înainte de termenul asumat de contructor prin contract. Tronsonul are o lungime totală de de 34,56 km și trece prin localitățile Rus, Buzaș, Negreni, Cormeniș, Valea Leșului, Lozna și Cliț.

Lucrarea, executată de SC Frasinul SRL, are o valoare totală de peste 113 milioane de lei.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut