octombrie 3, 2023

Se introduc trenurile estivale

0

Din 24 iunie, sălăjenii vor putea merge cu trenul in staţiunile de pe litoralul romanesc. Pe perioada vacanţei, 17 iunie – 12 septembrie, CFR Călători introduce Trenurile Estivale care vor circula pe 54 de rute. Potrivit reprezentaţilor Agenţiei CFR Zalău, sălăjenii vor putea călători cu Trenul estival incepand cu data de 24 iunie. Trenul accelerat Satu Mare-Mangalia va opri zilnic in gara din Jibou, cu plecare de la ora 16:20, cu destinaţia finală: staţiunile de pe litoral.
Cei care işi cumpără bilet dus-intors beneficiază de o reducere de 10 la sută din preţul călătoriei. Astfel, un bilet la clasa a II-a dus-intors costă 204 de lei pentru o persoană. Dacă doriţi un loc la cuşetă, preţul unui bilet dus – intors este 294 de lei in compatiment de patru locuri şi de 258 de lei in compartiment de şase locuri. Pentru rezervările care se fac cu cel puţin o lună mai devreme, Agenţia CFR mai acordă o reducere de trei procente din preţul biletului.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut