Se închid din nou restaurantele la Zalău

7
2248

Din 3 martie, restaurantele se închid din nou la Zalău, ca urmare a numărului mare de cazuri de coronavirus. Municipiul se află iarăși în scenariul roșu.

În cadrul ședinței de luni după amiaza a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență a fost adoptată Hotărârea nr. 33, prin care s-a actualizat lista localităților în care se impun măsuri de restricționare în domeniul HoReCa.

Aceleași resctricții în domeniul HoReCa se mai aplică, tot din 3 martie, în comunele Gârbou, Hida, Crișeni și Zalha, aflate și ele în scenariul roșu, cu peste 3 cazuri la mia de locuitori.

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.