Se ia apa pe câteva străzi din Zalău

0
2558

Joi, 10 iunie, de la 8.00 dimineața până seara la ora 20.00, locuitorii Municipiului Zalău care locuiesc în zona Liceului de Artă și în Cartierul Traian vor rămâne fără apă curentă din cauza unor întreruperi programate de Compania de Apă Someș în vederea executării anumitor lucrări.

  Străzile afectate de întreruperea furnizării apei curente sunt – Armoniei până la Bulevardul Mihai Viteazul, Aleea Ritmului, Andrei Mureșanu, Anatol Baconski, Traian, Liliacului, Narciselor, Rozelor, Margaretelor, Turturelelor, George Coșbuc și Tușer Teodor, după cum se arată în comunicatul Companiei de Apă. ”În vederea efectuării unor lucrări programate de întreținere la rețeaua publică de alimentare cu apă, Compania de Apă Someș SA va întrerupe furnizarea apei potabile. Intervalul orar de afectare furnizare serviciu – între orele 8.00-20.00. Rugăm clienții Companiei să ia măsuri de stocare a acelor cantități de apă care să le asigure necesitățile pentru perioada anunțată”, transmit reprezentanții C.A.S. S.A.

În decurs de aproximativ o lună, este a doua întrerupere a furnizării apei pe străzile enumerate, întreruperea inițială fiind cauzată de o avarie la rețeaua de distribuție a apei de la bazinele de captare din Dumbrava Nord. Atunci, locuitorii au fost luați prin surprindere, la fel ca și reprezentanții Companiei de Apă care se lovesc tot mai des de avarii la conducte.

Pentru a-și putea anunța clienții rapid  în privința întreruperilor la furnizarea apei, consumatorii sunt invitați de conducerea CAS să-și transmită numerele de telefon în vederea primirii de SMS alert. ”Recomandăm insistent tuturor clienților și utilizatorilor să transmită pe email cassa@casomes.ro numărul de telefon mobil în vederea introducerii în baza de date a Companiei pentru a fi notificați prin SMS în cazul întreruperilor programate ale alimentării cu apă”, se precizează în informarea Companiei de Apă.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.