Se ia apa la Zalău şi în comunele Hereclean, Bocşa, Crişeni și Mirșid

4
1118

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a decis joi, în cadrul unei şedinţe extraordinare, la solicitarea Companiei de Apă Someş SA, întreruperea furnizării apei potabile pentru municipiul Zalău şi comunele Hereclean, Bocşa şi Crişeni, ca urmare a unei avarii majore pe aducţiunea Vârşolţ – Zalău.

Sursa video: https://www.facebook.com/CompaniaApaSomes

Reluarea serviciului de furnizare a apei potabile este estimată pentru sâmbătă, 17 iulie, ora 6.00.

Întregul personal al Companiei de Apă Someş SA face eforturi pentru restabilirea alimentării cu apă în cel mai scurt timp, iar în măsura în care acest lucru va fi posibil, în unele zone reluarea furnizării apei se va face mai repede decât data anunţată.

Sucursala Zalău a Companiei de Apă Someş SA, în colaborare cu primăria Zalău va amplasa în municipiu rezervoare cu apă pentru populaţie, având capacitate de 1.000 de litri, locaţiile urmând a fi stabilite şi anunţate ulterior.  De asemenea, în cazul apariţiei unor situaţii de urgenţă, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sălaj va pune la dispoziţie apă prin intermediul unor cisterne.

În această perioadă, pentru consumul uman se recomandă apă îmbuteliată.

Biroul de presă

INSTITUŢIA PREFECTULUI JUDEŢUL SĂLAJ

4 COMENTARII

  1. Si bazinele de apa ale Zalaului unde sunt daca la prima avarie se intrerupe furnizarea apei?
    Tocmai au marit pretul la apa!
    Bravo Compania de apa!

  2. Ar fi timpul ca IGO să se ocupe de schimbarea conductelor vechi, să mai termine cu statutul ăsta de cimitir al elefanților liberali . Nu sunt în stare nici să realizeze aducțiunea de la Negreni, de ce au mai trecut liberalii această companie la la Cluj ?

  3. Luați-ne și energia electrică ! Și aerul dacă se poate!!! Apropo: mai vin la Zalau Lolek și Bolek ( Orbán și Câțu ) ? Cu ce se vor spală pe cur?

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.