Se face iar concurs pentru ocuparea unor posturi la Scala

Un nou concurs, de această dată pentru ocuparea a două posturi contractuale vacante de referent grad IA în cadrul Direcţiei patrimoniu, Serviciul Administrare Cinematrograf Scala, va fi organizat de Primăria Zalău în luna august. Dosarele de înscriere se pot depune până în data de 15 iulie.
Selecţia dosarelor se va desfăşura în cel mult două zile lucrătoare de la data expirării termenului de depunere, rezultatele urmând a fi afișate în 18 iulie.

Proba scrisă e programată în data de 2 august, iar interviul se va susţine într-un termen de maximum 4 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise.
Comunicarea rezultatelor la fiecare probă a concursului se face prin afişare la sediul şi pe pagina de internet a Primăriei Municipiului Zalău, în termen de maximum o zi lucrătoare de la data finalizării probei.
Pentru cele două posturi de referent, se cer studii medii liceale, finalizate cu diplomă de bacalaureat. Vechimea nu este necesară.

Potrivit administrației locale, lucrările la Cinematograful Scala din Zalău au ca termen de finalizare data de 31 iulie.

3 thoughts on “Se face iar concurs pentru ocuparea unor posturi la Scala

  1. Probabil va sta de paza,sa nu scuipe pe jos sâmburi și să arunce floricele,și pe aia să i pună sa mature!,caută scuze pt că habar nu au ,probabil le lipsește un manager care sa se priceapă la tehnologia de ultimă generație!

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.